БСП тръгва на избори с амбицията да стане първа политическа сила в Шумен

Утвърдена е депутатската листа на БСП в Шумен
24 февруари 2021
Иван Иванов: Необходим е нов закон за МВР и по-високи заплати за служителите на терен
6 март 2021
Покажи всички

„Целта на БСП в тези парламентарни избори е една – да стане първа политическа сила“. Това заяви лидерът на социалистите в област Шумен адвокат Веселин Пенчев, минути след като партията регистрира листата си в Избирателната комисия.

„Листата ни е богата като експертност и опит. Това са добре познати лица от Шуменска област, всеки един от кандидатите е допринесъл за благоденствието на жителите в региона“, каза лидерът на БСП.

Представяме хора, които са сред нас всеки ден, които всички ги познавате, заяви водачът на листата Иван Иванов. Той подчерта, че кандидатите в бюлетината на БСП не са парашутисти, а са доказани хора от града и региона, на които всеки шуменец може да задава своите въпроси.

Председателят на БСП – Шумен Веселин Пенчев коментира, че тази кампания ще бъде трудна заради пандемията и наложените ограничения. Въпреки това социалистите си поставят за цел посланията им да достигнат до всеки избирател, а кампанията която ще водят, ще бъде изцяло позитивна, каза Пенчев.

За 30-ти многомандатен избирателен район БСП за България регистрира пълна листа от 12 кандидати: 1. Иван Иванов, 2. Веселин Пенчев, 3. Красимира Бунова, 4. Александър Горчев, 5. Лили Петрова, 6. Георги Фучик, 7. Димитър Ковчазов, 8. Евгения Леополдова, 9. Велчо Василев, 10. Даниела Пенчева, 11. Мартин Тодоров, 12. Ивелин Йорданов.