Веселин Пенчев: Само БСП ще постави на пътната карта на България всички проблеми на Североизтока.

Кметът на Каспичан Милена Недева подкрепи изцяло платформата на БСП за България и призова да се гласува на 04.04. с бюлетина номер 4.
26 март 2021
След 7 дни можем да сложим край на срутището ГЕРБ
29 март 2021
Покажи всички
Хората от Нови пазар дават пълната си подкрепа за листата на „БСП за България“, защото искат модерна инфраструктура и достоен живот. Това заяви кметът на общината Георги Георгиев при срещата си с кандидатите за народни представители от БСП.
„Липсата на средства, които да са насочени към проблемните места в общините е хроничен“, подчерта водачът на листата на „БСП за България“ Иван Иванов. Той обяви, че основните акценти в управленската програма на левицата е целево насочване на средства за основни ремонти на уличната мрежа и в малките населени места.
„Належаща е необходимостта подобряване на пътната инфраструктура между селата в общината“, коментира кметът на Нови пазар Георги Георгиев. Кандидатът за народен представител Веселин Пенчев бе категоричен, че само БСП ще постави на пътната карта на България всички проблеми на Североизтока.
По време на разговора с кандидатите на „БСП за България“ кметът на Нови пазар постави и въпроси от сектор „Здравеопазване“ като изграждане на модерен спешен център в общинския град.
„Здравеопазването не е търговия, кауза. Ще пресечем порочния модел в здравната система и ще поставим грижата за пациента, а не за търговските дружества на преден план“, каза в отговор доктор Красимира Бунова.
„Необходима е помощ от държавата за развитието на спортния комплекс в Нови пазар, подпомагане на общината за превръщане на крепостта Динея в туристическа атракция и привличане на инвестиции и разкриване на работни места с адекватно заплащане“, ангажира се с най-важните теми на новопазарци Иван Иванов.
Пресцентър на БСП за България – Шумен
Купуването и продаването на гласове е престъпление!