Иван Ганчев: Преди година си поискахме държавата

РАЗУМНИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА СПОРТА!
6 ноември 2021
Как да гласуваме *видео
8 ноември 2021
Покажи всички
Преди година си поискахме държавата – правова държава с ред, в която да има социална справедливост. Никой не е хранил илюзии, че ще бъде лесно. Все по-често срещам обезверени и дори гневни хора, разочаровани от неуспешните опити на вече два парламента да съставят правителство. Нарастващата инфлация, която стопява доходите, увеличението на цените на електрическата енергия и другите горива, както и нарастващата вълна на Ковид кризата са проблемите, които стоят пред всеки един от нас. Преживяваме трус, който ще бъде благотворен, ако завършим процеса и създадем работещо правителство. Времето за политически надигравания приключи. Сега най-много от всякога страната ни има нужда от отговорни политици и държавници.
Чест, доблест, достойнство – безспорно това са качества, които притежават кандидат – президентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова. Аз избрах да ги подкрепя с номер✅6️⃣ . Дайте им шанс и Вие – в името на българския народ.
От избора ни на 14 ноември зависи кой ще поведе България през този труден момент и на коя политическа програма ще се доверите. Листата на кандидатите за народни представители на БСП в Шумен предлага екип от знаещи и можещи хора! Доверете ни се номер✅3️⃣3️⃣ . Може да подкрепите персонално и мен с преференция✅1️⃣0️⃣2️⃣ .
‼6️⃣✅
‼3️⃣3️⃣✅ и преференция ‼1️⃣0️⃣2️⃣✅