БСП: Единственият гарант за развитие на бизнеса е сформирането на стабилно правителство!

БСП: Образованието е щит срещу бедността
9 ноември 2021
В памет на Вела Пискова
29 март 2022
Покажи всички
🎯 3️⃣3️⃣ на 1️⃣4️⃣ ноември
Сформирането на стабилно, устойчиво и прогнозируемо правителство е единственият гарант за нормална работа и развитие на бизнеса в страната. Тази категорична позиция изрази водачът на листата на БСП за България Иван Иванов на среща с ръководството на Българо-турската търговска икономическа камара.
В 47-ия парламент БСП отново ще бъде фактор на стабилност и ще направи всичко възможно за постигане на съгласие за излъчване на редовно правителство, подчерта Иванов. Той посочи, че един редовен кабинет е крайно необходим както за хората, така и за бизнеса. „Не можем да оставим хората през зимата в тези тежки кризи без мнозинство в парламента и без правителство. Не можем да оставим и бизнеса да се справя сам с кризите“, категориченн е водачът на БСП в Шумен.
На срещата кандидатите на БСП представиха програмата за управление в рамките на пълен мандат, както и в първите, кризисни „100 дни“ за своевременни и бързи мерки, които да облекчат инвеститорите, като им дадат спокойствие и адекватност при решаването на проблемите. Само съвместната ни работа би допринесла за навременни реакции, поради тази причина подобни периодични срещи ще бъдат знак за успех и устойчивост, заявиха в края на срещата представителите на БСП и на БТТИК.